Blog

VM-Brons

2009-10-26

Mer text och bilder inom kort...

Katastrof och succé i finalloppet. Krockade efter endast ett drag och förlorade dryga 15 livslånga sekunder och låg absolut sist av de 24 finalroddarna. Blev absolut skitförbannad och rodde med ilska och beslutsamhet. Jag ska ikapp! Sicksackade genom fältet, fick några bra skär genom vattnet och tryckte allt vad jag förmådde i varje drag. Slutade med ett brons, mindre än 10 sekunder från Guld.

Jagar placeringar efter crashen i starten

På jakt efter placeringar efter crashen i starten. Ligger här på cirka 20-plats. Har båtnummer 92 och är närmast kameran.


Inför sista rundningen har jag avancerat till en tredje plats. Jagar här tvåan som för övrigt var en 0,5 sek från vinnaren.

VM-Brons

Jag kunde aldrig hämta upp avståndet till de två främsta i fältet utan kom 3:a. Mindre än 10 sekunder från Guld. Krashen kostade mig troligten guldet vilket i sig känns mycket bittert. Jag var dock nöjd med min fysiska prestation och att jag gav järnet trots motgången. Bronset symboliserar mer en triumf för min egen del än en tredjeplats. Det var även min första VM-medalj. I Istanbul nästa år, törstar jag efter mer =)

Artikel från HD: http://hd.se/sport/2009/10/25/vm-brons-foer-peter-berg/

...se mer bilder och text under fliken "Bilder" och "VM i Plymouth"