Blog

Far, flyg och fläng

2008-04-30

Den senaste månaden har verkligen varit stressig. Det har varit fullt upp med jobb, träning, kustroddtävling mm. Bland annat fick jag ta en snabb resa till USA för att förlänga mitt "gröna kort" (arbetstillstånd i USA). Här är några punkter som är värda att ta upp:

Månadens…

 

Flygplats gymnast – Under mellanlandningen i Atlanta hade jag ett par timmar att döda. Det blev ett cirkelträningspass vid Gate B1. Förutom lite konstiga blickar från andra passagerare var det ett bra pass.

 

Fräcka bild – Någon som blir sugen på kustrodd?   

Kustrodd utanför Helsingborg 

 

Golfrunda – Jag hann med två golfrundor under den korta vistelsen i USA. Lyckades bl.a. få en runda med 79 slag. Personligt rekord och dessutom med lånade klubbor=).

 

He got balls – Jocke Toll kommer upp i 21mmol mjölksyra under maxtestet i Falkenberg. Respekt!

 

Illapassande datum – Med en dryg veckas förvarning blir jag kallad till förnyelse av Green Card. ”Du ska befinna dig i Fort Lauderdale den 25:e april”. Får fixa en tidigare resa från Gastromässan, hitta en ersättare till en sponsorträff för att dessutom missa landslagsobservationstävlingen i Falkenberg. Det kunde ha passat bättre!

 

Killar kan – Ja, tro det eller ej, jag kan faktiskt göra hushållssysslor. Nu med fotobevis;-)

Förbereder vår montor på Gastromässan

 

Kustrodd – Ju mer jag kör kustrodd, ju mer är jag övertygad om att detta är något som är ”the new shit”. Fantastisk träning och fantastisk miljö. Kunde varit värre=)

 

Löppass – Ett löppass på morgonen i 25 grader, sol och palmer runt omkring blir inte så dumt trots allt =)

                               Löppass i Flordia

Mission accomplished – Green Card fixat! *pustar ut* 

                             Green Card

Oroväckande replik – ”What are you playing at?” Border patrol polisens första replik när jag skulle förklara varför jag inte varit i landet på ett tag. Lite svettigt =S

 

 

Phillieus Fogg – 72 timmars restid på en vecka kändes lagom stimulerande.

         

 

Stresstopp – Den 29:e april klockan fem skulle Helsingborgs Dagblad fotografera oss med den nya kustroddsfyran. Klockan fyra står vi med en isärplockad båt och båtvagn som vi aldrig har sett förut (och givetvis utan instruktioner). Men vi lyckades tillslut *pust*

 

Tack till retorikkursen – Efter två timmars förhör lyckas jag tillslut övertyga officerarna på immigrationen att släppa in mig. Det var dock verkligen med en hårsmån.

 

Träningsvärk – Kråkhoppen i cirkelträningsprogrammet ”norska 7 minutarna” är något utöver det vanliga. I två dagar gick jag som hade haft en ”olycka” i brallorna. I varje trappa kändes det som någon slog med ett basebollträ på låren samtidigt som jag lovade mig själv att aldrig köra ”7-minutare” igen. Får se hur länge jag kommer ihåg mitt löfte =S