Blog

Tjeckien nästa och frisk (äntligen!)

2008-03-17

Det tog ett tag men till slut släppte det. Jag var lite orolig ett tag när kroppen inte svarade på träningen. Och med lite menar jag egentligen MYCKET. Tack och lov verkade som den sista magsjukan rensade ut systemet ordentligt. Nu har jag varit frisk i en dryg vecka och jag har kommit överraskande snabbt tillbaka i god form. Senast idag körde jag ett tufft pass med "växelträning" och resultatet var en av det bästa jag gjort=).

Imorgon är det avfärd till Racice, Tjeckien. Jag måste erkänna att det är med blandade känslor jag åker ner. Givetvis är det skitkul att ro många, långa, härliga pass. Visst är det roligt att ta ut sig tills man är spyfärdig, proppa sig ful med mat för att sedan upprepa proceduren. Visst är det skönt att ta ut sig så mycket att man deckar och sover som en prins i en betong-hård säng (som för övrigt är de hårdaste sängarna i världen och varit totalt obrukbara om man inte varit så utmattad). MEN totalt genom åren har jag spenderat ett halvår i den lilla byn, nordväst om Prag. Det känns verkligen att man kan varenda lilla vrå i Racice. Den rektangulära sjön, matsalen med skrämmande färg på väggarna, bowlingen med superb toast (och frestande billig öl), lilla kiosken nedför gatan, that´s it.

Trots den småtråkiga miljön känner jag ändå att det kan bli riktigt kul! Jag ser fram emot den tuffa träningen och det är kul att Andreas (som alltid tycks utstråla glädje och alltid är en inspirationskälla) är med.