Blog

Kustrodd, ergo, backlöp.... och just det... julen ;-)

2007-12-22

Träningen fortsätter förståss trots den kommande julen. I morse tog jag och Pontus en långtur längs kusten i klubbens dubbelsculler. Temperaturmätaren visade på kyliga -2o C och dimman låg tät MEN det var vindstilla=) . Tur och retur till Domsten visade sig vara en fin färd. 1 tim 50min var vi ute och vi rodde uppskattningsvis 20km (ganska ok i en kustroddbåt).

Eftermiddagspasset blev en tuff upplevesle. Vi körde en Xeno-Müller pyramid. 5-4-3-2-1-2-3-4-5 x 2. Alltså två RIKTIGT tuffa 29 minuters intervaller. Förutom Pontus och jag var Nils-Peter och vår nyaste medlem Maria med på passet. Två långa och tuffa intervaller senare var det fyra inte så kaxiga roddare som släpade av maskinerna. Den ende av oss som kände sig någorlunda efteråt var Maria som körde på mycket bra.

Nu väntar ett härligt backlöpningspass imorgon bitti på Kullaberg. Otroligt fin natur (!) och tyvärr.... även otroligt långa backar. Efter lite julrusch på Väla (med resten av alla Hbg:are) väntar ett gott styrkepass.

Nu väntar verkligen julen runt hörnet. För alla som vill har vi en trevlig julrodd på julaftons morgon! Vi träffas på roddklubben kl 10.

Ha en riktigt god jul aliihopa! Mvh/Peter