Blog

SM- Bronsmannen

2007-09-09

Jag inledde strålande på fredagen med att vinna sitt försökslopp och gick direkt till Final. I finalen på sen eftermiddag i strålande väder och fint vatten blev det en hård fight om platserna 2-4. Vann gjorde VM sexan Lassi och jag kämpade om ett silvermedaljen men fick se mig slagen med knappa sekunden av Göteborgs Mikael Nilsson. Jag var nöjd med loppet där tekniken stämde bra. Facit blev ett starkt brons strax före dubbelpartnern Pontus från Höganäs.


SM 2007

På lördagen blev det ett rafflande dubbellsculler lopp tillsammans med Tobias Johannesson, en ny bliven HRK:are från Halmstad. Efter en stark spurt gav oss brons och endast några sekunder från silvret. En bra prestation med tanke på den nykomponerade konstellationen.

På söndagen var det återigen dags, denna gången i scullerfyra. I båten satt även Daniel Böcker, Mattias Thene samt nyinsatte Nils-Peter Aulisio (som agerade reserv då Marcus blivit sjuk). Resultatet blev återigen ett brons med känning på silver, grabbarna rodde strålande tillsammans och med härlig kämpaglöd, med lite mer samträning kunde det räckt till en silverpeng.